Utkast: Jan. 31, 2012

Blev ingen bloggning igår för att jag orkade inte helt enkelt.
Dagen idag har varit helt okej faktiskt, började med matte sedan skulle vi ha haft engelska men vi fick hål istället, från typ 10:30(tror jag) till 12:45. Vi gick och åt runt 11 och sedan gick vi till gymmet och var där ett tag och efter det hade vi idrott och sist svenska.
Gjorde klart svenskan och pluggade lite matte när jag kom hem och sen dess har jag hunnit med att äta och duscha också.

Tråkigt för er att bara få läsa om vad jag gör i skolan och om saker som har med skolan att göra men eftersom det är där jag spenderar mina dagar så får ni stå ut med att det blir en del bloggning om skolan. hehe

Har inget annat inplanerat den här veckan förutom att jag ska till Borlänge med några från klassen på fredag, längtar!
Vad jag mer ska göra i helgen får vi väl se, ska iallafall försöka ta tag i att städa mitt rum, det ser för jävligt ut.

Nu blev det en massa text och jag har inget mer kul att säga så bloggar väl senare nån gång.

(har nån mer tidsinställd som kommer att komma upp inom de närmsta dagarna)


söt bild på långfärdsskridskor!

Klicka på bilden


Mitt hjärta är ditt att förstöra

Har haft en sån där dag man hatar allt och alla, man blir irriterad för minsta lilla och man vill bara sova.
Lyckades iallfall få matteläxan gjord, kollade lite på svenskaläxan men orkade inte göra den så tar den en annan dag och sen så gjorde jag lite utav engelska också. Hatar läxor!

Ska snart ta och krypa ner i sängen och se nån film eller så, länge sen jag såg på film faktiskt.
Eller vi har sett i skolan men det var ett tag sen jag såg film hemma. Nej nu babblar jag bara på med en massa skit som är ointressant.
Ska väl leta på nån film och sen ska jag väl sova. Börjar 9 istället för 10 i morgon, vi skulle få nån information om individuellavalen.
Godnatt och sov så gott!


28/1

Kom hem för en stund sen från Falun. Fick med mig godis och rakhyvlar, haha. Men ska spara pengarna jag har tills på fredag då jag och några tjejer från klassen ska till Borlänge.
Övningskörde på vägen hem också, det gick bra. Fast mamma var lite små orolig ibland ;)
Men vi överlevde och kom hem iallafall.

Ska färga håret senare idag och försöka städa ur garderoben också.
Hörs senare idag :)

klicka på bilden


godnatt

Nu ska jag gå och borsta tänderna, tvätta bort sminket och sedan mysa ner mig i sängen och sova. Blir nog att lyssna på lite musik först som vanligt. Godnatt på er!

hejsan!

Redovisningen gick rätt bra idag, visst det kunde ha varit bättre men så är det ju alltid.
Slutade vid halv tolv tror jag och tog då bussen ner till stan där jag köpte hårfärg och sedan åkte jag hem. Ska se om jag färgar det i morgon, beror på när mamma kan hjälpa mig.

Låg i soffan fram tills mamma och min bror kom hem vilket var runt tre och efter det har jag inte gjort något annat intressant heller. Åt hemmagjord pizza för er som undrade vad jag åt för ungefär en timme sedan.

Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt, inte vara uppe för länge, ska nämligen med mamma in till Falun i morgon. Kommer dock inte ihåg vad vi skulle göra men det visar väl sig.

Vet inte om jag hör av mig nå mer i kväll men det visar sig, om inte, ha en bra kväll och godnatt!

26/1

Har inte hunnit blogga sen jag kom hem, tog det lugnt en stund, åt lite, duschade och så. Har egentligen läxor jag behöver göra men orkar inte det ikväll så det tar vi en annan dag. Ska stänga av datorn nu och lyssna på lite musik, så jag för hoppningsvis somnar snart.
~
Hade redovisning i skolan idag, jag tyckte att det gick helt okej faktiskt. Gjorde inget speciellt resten av dagen i skolan, vi fick något papper som vi skulle leta reda på sakerna som stog på papperet. Har typ kvar alla att göra, hehe.
~
Har redovisning i morgon också, får väl se hur det går. Den vi hade idag var individuell, eller vad det nu heter, och den vi har i morgon så är vi två och två. Skönt!
Har ju som vanligt inget kul att berätta så jag tar och kryper ner i sängen och lyssnar på musik nu.
~
Haha, alla meningarna börjar med ett h.
Bloggar mer i morgon

torsdag

Sitter i en datasal i skolan och väntar på att lektionen ska börja. Slutar vid halv fyra idag för er som ville veta det.
Snöar ute gör det också, usch!
Bloggar mer när jag kommer hem.


mack ätning!


haha! Theres är smart som vanligt :)


Godnatt!

Ska stänga av datorn nu och försöka sova, inte för att jag kommer somna men.
Är så trött och grinig på allt just nu, vaknade nog på fel sida idag, hoppas jag vaknar på rätt sida i morgon iallafall.
Min mobil har fått damp och vill inte fungera som jag vill, batteriet laddas ur utan att jag har använt den! Jag tog bort alla appar jag hade laddat ner för jag tänkte att det kanske var nån av dom som det var nå fel på men nu verkar det som att det inte är det. Är väl batteriet som har fått cp. Aja nog om det. Hörs mer senare.

dagens lycka: ingen tomat i mackan!


skolan

Väntar på att lektionen ska börja, ska egentligen sluta vid fyra men vi får sluta vid halv tre istället. Hade ingen idrott så bytte om i onödan...
Ska vara barnvakt åt min käre bror i kväll, bloggar mer senare.

måndag igen...

Ska snart gå till bussen och åka till skolan. Idrott första lektionen och sedan konferenslektion tror jag. Hörs senare under dagen!

söndag 22/1

Vart ingen bloggning igår för jag var ute och åkte skoter från 8.30 till 15.00!
Så var ute hela dagen, riktigt skönt förutom att jag höll på att frysa ihjäl ibland. Dom i skoterklubben skulle fixa skoterlederna så jag och pappa var med och hjälpte till. Men jag åkte med min kusin på vägen tillbaka, det gick så segt att åka med pappa för han var tvungen att ha nån grej bakom skotern som plattade till leden eller vad det nu var för något. ;)
Sen när jag kom hem var jag så trött att jag inte orkade blogga, låg i soffan resten av kvällen och såg på film med familjen.
~
Idag ska jag göra absolut ingenting. Så skönt! Fast jag måste duscha och sånt men det gör jag senare. Måste nog städa på mitt rum lite också, det ligger kläder överallt, hehe.
~
Bloggar kanske mer senare

.

Den här kvällen kan ta sig nånstanns, nu går jag och lägger mig. Ska upp tidigt i morgon också.

oboy mys i soffan!


fsdbnfaäö'

Kom hem för ett tag sen och nu sitter jag framför tvn och käkar macka. Har inga planer inför resten av dagen, men det blir väl att bara ta det lugnt.

19/1 - 2012 19:06

Kom hem för en stund sen, dock inte från skolan utan från min kusin. Var dit med lite grejer med mamma när jag kom hem från skolan och sen var vi till mormor en sväng för hon ville veta hur långt hon ska sticka. Hon håller på att sticka en tröja åt mig, kommer bli super!
Har nyss ätit och ska hoppa in i duschen nu hade jag tänkt. Resten av kvällen ska jag inte göra något speciellt, måste läsa lite i engelska boken bara.
~
Ha det så bra!


ska jag ha...


det är upp till er nu att bestämma när och om det blir nån!

väntar på bussen hade jag tänkt att skriva men nu sitter jag på bussen :)


20:00

Det är en trött tjej som skriver nu så funderar på om man ska ta och krypa ner i sängen snart, får hoppas på att det är något intressant på tv att kolla på. Men det är det antagligen inte.
Skönt att det snart är fredag igen!
Har inget att blogga om så det här får räcka. Hörs mer i morgon!

Onsdag!

Sitter i datasalen i skolan och väntar på att konferenslektionen ska börja, sen har jag engelska och sen slutar jag. Får se om jag blir kvar i stan efter skolan eller om jag tar bussen hem för mamma och min syster skulle in till Falun. Bloggar mer när jag kommer hem.

hatar rubriker!

Hej! Har ni haft en bra dag? Det har inte jag, har vart så grinig hela dagen! Fast har varit lite glad också ;)
Åkte långfärdsskridskor i dag på idrotten som ni kanske såg i det tidigare inlägget, det var as svårt plus att man fick ont i fötterna! Lättare att åka vanliga skridskor, men jag ramlade inte iallafall som tur var.
Hände inte så mycket mer intressant i skolan, eller jo vi hade typ en kvarts engelska lektion för att läraren skulle bort. Trevligt!
~
Kom hem från skolan runt fem tror jag så jag åt då och sen så har jag gjort min läxa till konferenslektionen och börjat lite med engelskan. Funderar på att hoppa in i duschen nu så man har det gjort och kan plugga lite resten av kvällen.
~
Bloggar kanske mer senare i kväll.
Har upptäckt att jag kan blogga med mobilen också men då kan jag bara lägga upp en bild och skriva själva inlägget i rubriken, men det funkar det också.

Hejdå!


har åkt långfärdsskridskor idag på idrotten med klassen


har nyss stängt av datorn och har nu myst ner mig i sängen och ska se på tv.


Följ min blogg via Bloglovin!


Vill gärna ha fler följare än fyra :)

sitter på bussen på väg hem!


God morgon!

Sitter just nu och äter frukost men ska snart gå upp och fixa håret och så. Slutar runt fyra idag så är hemma typ fem, bloggar då om jag har tid. Ha en bra dag!

söndag

Har gjort absolut ingenting idag, gick upp halv ett sen låg jag i soffan och såg på tv, men var snäll och följde med mamma till affären en sväng men har sån träningsvärk i hela kroppen så jag knappt kan gå, har ont i kroppsdelar jag inte visste att jag hade haha! Kommer inte kunna gå i morgon heller, kul! Ser ut som en gammal tant när jag går.
Sitter just nu ensam hemma och väntar på att dom andra i familjen ska komma hem så vi kan äta.
Har tyvärr inget roligt att berätta så bloggar mer sen när jag har tid.


~21:05~

Kom hem från farmor och farfar för en halv timme sen ungefär och nu ska jag krypa ner i sängen och lyssna på musik och kanske se nån film. Bloggar mer i morgon.

Lördag

Hej på er!
Orkade inte blogga igår så gör det nu i stället. Stannade kvar i Falun igår efter skolan med Isabelle, köpte ett par träningsbyxor och puder, kommer bild på det senare.
'
Idag så började jag dagen med att följa med mamma och lillebror till Rättvik, min lillebror skulle åka snowboard med våran kusin, så vi lämnade av dom vid slalombacken sen åkte vi hem och bytte om och åkte iväg och tränade. Har nog aldrig vart så jävla trött i hela mitt liv! Har träningsvärk redan nu och det kommer antagligen kännas ännu värre i morgon, haha. Vi tränade här i bjurs i gympasalen, det var nå prova på grejs, först hurtgympa(tror jag) och sedan cirkelträning. Jag och mamma var tvungna att gå tidigare för vi ska snart åka till farmor och farfar o äta mat. Tur att man hade en anledning att gå tidigare ;) Men man är rätt trött efter 1 och en halv timmes träning, eller det kanske vart två timmar till och med, vet inte riktigt men det är ointressant.
Hör kanske av mig senare när jag kommer hem, blev lite lång text nu så grattis till er som läste allt.

Kom nyss hem och ska nu rota igenom kylskåpet efter nått att äta!


Det bor en annan i min kropp hon har den vackraste av själar hon är kärlek hon är hopp och hon berättar för dej hur mycket jag älskar dej



- Laleh – Ängeln i rummet
- Movits! – Skjut mig i huvet
- Maskinen – Krossa alla fönster - Original Version
- Bruno Mars – Runaway Baby
- Rihanna – You Da One - Explicit Version


30. En tokig bild.


Okej, så jävla tokig är den inte men tyckte den var lite små söt!

Frågestund?

Hej!

Skolan började igår, känner mig redan skoltrött men ska väl överleva hoppas jag, hehe.
Vi gjorde inget speciellt hade vanliga lektioner. Sofia ritade en fin bild om hur vi plågades på idrotten i gymmet, haha! Jag fick dock inte lika ont i ryggen som henne, jag använde ingen vikt och sen var jag livrädd att den där saken man hängde i skulle ramla över mig. Här är Sofias inlägg --->   Söt!
'
Idag var det också en helt vanlig dag, hände inte så mycket. Hade matte, svenska, konferens och engelska. Ifall ni ville veta vilka lektioner jag har haft idag. När jag kom hem så såg jag på tv en stund och sen så åt jag och duschade och nu så ligger jag i sängen och ser på tv och kollar bloggar.
'
Nu ska jag sluta tråka ut er men en massa text, bloggar mer i morgon. Hejdå och godnatt!
'
Vad tycker ni? Ska jag ha en frågestund? Ni får fråga en massa och komma med förslag på vad jag ska blogga om.

29. En bild när du pussar någon.

Jag har faktiskt ingen bild där jag pussar någon, inte vad jag vet och hittade nu iallafall.
Men Tobias har tagit vet jag, men jag har inte den/dom bilderna.
'
Så här blev det ingen bild tyvärr.

28.Något du skulle vilja ha.


Nu tog jag bara nån random bild från google men skulle vilja ha en egen systemkamera.

Det finns dock andra saker jag också skulle vilja ha men det orkar jag inte fixa nån bild på.

27. En bild som du alltid skrattar åt.


Hahaha! Dock var tuggummit ganska så gott.

Länk!

Hittade en sida genom den här bloggen där det fanns mycket fina kläder! 
~Klicka på bilden för att komma till hemsidan~


söndag, 8/1

Näst sista dagen på lovet, tråkigt att skolan börjar men det kommer bli kul att träffa kompisarna och ha nånting att göra om dagarna. Har spenderat i stortsett hela lovet i min säng, kul! Var sjuk en vecka också...
Men nu mår jag bättre, tur det orkar inte vara sjuk!


Har varit duktig och vart ute en timme idag, jag följde med pappa och åkte skoter men det finns ju ingen snö! Det fanns ingen snö alls  på vissa ställen där vi åkte, men vi lyckades ta oss fram överallt iallafall som tur va.
'
Jag hatar vintern och snön men det finns en sak jag gillar med det, man kan åka skoter. Det är typ bara då jag går ut frivilligt, haha.

Resten av dagen ska jag inte göra något speciellt tror jag, men ni får ha en fortsatt bra dag.


26. En bild på din säng.


Här är då min sjukt fula, tråkiga och rätt obekväma säng som jag lite "fint" bäddade ihop bara för kortet..

Tryck F5 för att se min nya header!


nytt!

Har laddat ner en ny bloggdesign nu, tröttnade på att ha rosa. Tryck F5 om det inte syns!
Skulle va kul att fixa en design helt själv men det tar sån tid, så det här får vara lösningen nu, kanske fixar en egen i framtiden.


hihi




Svar:
Jag vet, förlåt för det. Men har man inte gjort något intressant så har man inget intressant att skriva om. Får väl börja göra roliga saker så ni har något roligt att läsa ;)

25. En bild på din kamera.


Här är en bild på min kamera den är inte världens bästa och dampar sig ibland med den duger, brukar låna mammas och pappas systemkamera ibland. Fast den behövs det ingen bild på eftersom det skulle vara en bild på min kamera ;)

hej


Gick väl sådär på bowlingen igår,  men kom inte sist iallafall bara näst sist. ;)
Efter vi hade bowlat så åt vi pizza med min faster, hennes man och min kusin, dom var även med och bowlade.
Idag så har jag inte gjort så mycket, var med mamma ut och gick en sväng och var hem till farmor och fikade.
'
Just nu sitter jag nere i soffan och ser på tv med pappa, men ska nog gå upp snart eller om en stund och se på tv i min säng.
'
Bloggar mer i morgon.

24. En bild på din parfym


Parfymen finns att köpa på RUSTA för er som undrar för ungefär 50 kronor! 

torsdag!

Det här har jag på mig ikväll, jag ska och bowla och sedan äta med familjen.


23. En bild som gör dig glad.


Är alltid glad när jag är med Bella.
Sen finns det flera personer som gör mig glad men det är speciellt med Bella. Vackrare tjej går inte att hitta! ♥

4 januari

Har inget gjort nånting idag och ändå har jag inte bloggat? Aja, orkade väl inte.
Det enda jag har gjort idag är att ha sett på tv och kikat runt på datorn, fast jag har faktiskt badat en stund och var med mamma ut på en promenad också.
Så intressant är jag. Har precis börjat blivit bättre med förkyldningen så det är skönt, trodde aldrig det skulle försvinna! Nu tänker inte jag babbla på med en massa tråkigt för nu tänker jag faktiskt sova.
'
GODNATT!

Tävling!

Var med och tävla om en iPhone 4s hos DennisM!

22. En bild på en tid du saknar.

Har ingen bild till det här för det finns en massa saker jag saknar.

gråtröja!

Fick med mig en tröja hem från Sågmyra idag, riktigt mysig! Skulle ha köpt en svart också men det får jag väl göra senare.


Ligger i sängen och ser på tv men funderar på om jag ska sova snart, har ändå inget vettigt för mig.
Godnatt och sov så gott, jag bloggar mer i morgon.


åker snart till sågmyra


21. En bild på dina närmaste.


Familjen

Bella

Tobias

Godmorgon på er!

Har nyss ätit lite frukost och ska snart gå upp och klä på mig och smsa Ida och kolla om hon är vaken.
Ska åka till Sågmyra idag och kolla lite, så jag ska smsa Ida och fråga om hon kunde vara med.
Annars så ska jag inte göra något speciellt idag, vad jag vet än.
'
Hör av mig senare under dagen.
'
Ha en bra dag!

fin rubrik!

Ehm jaha då var boken utläst och jag har inget att göra...

hejhopp!

Dagen har som vanligt spenderats i sängen framför tvn, skönt om du frågar mig, tråkigt om du frågar min mamma, haha ;)
'
Men jag följde faktiskt med mamma och handlade idag, första gången jag är ut på,, öum,,, okej jag kommer inte ihåg sist jag var utanför huset. ILLA! Men har fått lite luft nu iallafall så nu kan jag vara inne ett par dagar till. (hoppas inte mamma läser detta,hehe)
'
Ska nu fortsätta läsa i en bok jag fick i julklapp som heter Flyga högt. Mycket bra bok men måste läsa lite till för att komma in i den mer så det ska jag göra nu. Om jag känner mig själv rätt så har jag nog läst ut boken innan kvällens slut, är just nu på sida 65 av 315. Intresseklubben antecknar!
'
Hörs senare!

20. Den nyaste bilden på dig själv.


mitt 323:de inlägg!

Jahapp då var det nytt år också, 2011 gick fort. Eller det gick inte fort, lika som alla andra åren, tänkte så om 2010 med. ^^)
'
Första dagen på året har jag tillbringat i min säng, har inte orkat göra nått, är på lite halv kasst humör. Vi skulle egentligen ha fått besök i morgon som skulle stanna tills på torsdag, men så vart det inte. Jag som ville träffa Emma nu!! Menmen vi får väl träffas senare..
Funderar på om jag ska ta på mig pyjamasen och krypa ner i sängen och se på film, känns mycket lockande.
'
Planerna inför vecka  är väl inget speciellt, vet iallafall att jag ska bowla med familjen på torsdag.
'
Bloggar mer i morgon. Failade med rubriken gjorde jag också, men vad heter det egentligen!?

vet att ni tycker det är skitkul att bara se bilder på mig.....

19. En bild från i somras


RSS 2.0