You the one that I dream about all day You the one that I think about always You Are The One So I Make Sure I Behave! My love is your love, your love is mine


första advent

Sitter i soffan och kollar på tv och har allmänt tråkigt. Vill ha mat!! Skulle behöva göra idrottsläxan också men den sparar jag nog tills imorgon, orkar inte göra den nu. hehe
Juste måste läsa svenska boken också för den ska jag ha läst ut om typ en vecka, kul och jag som inte har läst hälften än.....
Nej nu ska jag fortsätta ha tråkigt. HEJDÅ!

Vet att mina inlägg är jätte intressanta :)

Baby come, tear me now, hold me now Make me come alive You got the sweetest touch I'm so happy, you came in my life

Fick något ryck igår natt och ville göra om designen men orkade inte fixa en egen så jag laddade ner en. Jag gillar designen och hoppas ni också  gör det, för den här kommer bli kvar ett tag. Orkar inte fixa en ny header heller men den kanske byts ut nån gång i framtiden ;)

Nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på musik och vänta på att maten ska bli klar, har inga planer för dagen mer än att jag ska ta det lugnt. Bloggar kanske lite senare. Ni får ha en bra dag!

fredag!!!

Sitter i soffan och ser på tv, har käkat kebab också för er som ville vet det. Är ensam hemma för alla andra hade saker att göra idag, kul för dom. Fast det är rätt skönt att va ensam hemma och få bestämma helt själv vad man ska se på och så. Kommer antagligen sitta framför tvn hela kvällen, hehe. vart lite konstig text nu tror jag men det får ni stå ut med. hejdå!

godnatt ♥

Sedan jag kom hem idag från skolan så har jag hunnit med att göra idrottsläxa + lämnat in den, ätit, duschat, kollat igenom hela skolkatalogen som jag fick idag och städat marsvinsburen. Duktig tjej!
Såg inte alls ut som om det var nå mycket jag hade gjort, men det känndes mycket!!

Var på bio igår med Ida och Isabelle, vi såg...


Den var riktigt bra och nu är det bara att vänta tills den sista delen kommer ut, vilket är om typ ett år.......

Nu ska jag sova, bloggar kanske i morgon.

äter frukost...


... men ska snart gå och platta håret :)
mitt ansikte ser ut som en fyrkant, haha vad kul!

Har vart ledig idag, fast det blev ingen vila här inte. Skulle upp runt åtta men vaknade nio så det var bara att snabbt göra sig iording, det vill säga äta frukost, klä på sig, packa badkläder, raka benen(haha) och gå till bussen. Skulle nämligen till Lugnet och bada med Theres, vi har nån uppgift från skolan att vi ska simma så det gjorde vi idag. Efter att vi hade simmat så åkte vi ner på stan och provade lite klänningar, jag vart kär i en får se om jag ska köpa den, det är en sån där klänning som man antagligen bara kommer att använda en gång men ändå vill ha så gärna och kommer antagligen ångra sig om man inte köper den, knepigt... Aja, efter det så åkte jag hem och väntade på Ida och sen åkte vi till stan och hämtade ut biobiljetter men det blev ett stopp på mcdonalds innan det, sedan en springtur till bussen, vart lite små grinig när busschauffören(hur stavas det?) sa att han såg oss springa så han hade tänkt att vänta på oss iallafall. Sprang helt i onödan.......
Har nyss pluggat lite inför engelska provet jag har i morgon och nu snart ska jag stänga av datorn och sova, så jag klarar av morgondagen också.
Fin lång text blev det nu också, stort grattis till er som läste allt och nej jag jag orkade inte dela upp allt i olika stycken.
Godnatt på er, kommer inte blogga något i morgon för ska på bio nästan direkt efter skolan, men kanske skriver nått inlägg under dagen om jag får tillgång till dator.
           
                                                (bild från weheartit.com)


tjohej

Har inte bloggat så mycket i helgen för igår så jobbade jag med några från klassen på Kristinegården, var där hela dagen och var död när jag kom hem.
Idag har jag därimot inte gjort någonting, så skönt!
Hade tänkt fixa lite tidsinställda inlägg men har inte orkat så det kommer väl sen någongång. Kommer inte blogga nått i morgon för jag åker till Stockholm med klassen och kommer hem nångång på kvällen.

Aja bloggar när jag har tid.

HAHA!!


fredag

står just nu i köket och lagar mat, har cp ont i handen efter att ha skalat potatis, haha!

Nu måste jag fortsätta laga mat så det inte blir bränt ;)

Haha kommer du ihåg maja!?


gammal bild på mig och nasse fisen!


Sommar igen tack!

Har bloggat lite dåligt men har haft saker att göra varje kväll och ikväll blir jag kvar i skolan till klockan åtta ungefär. Det är nämligen öppet hus på skolan och jag ska vara med och berätta vad vi gör på programmet och så.
Kommer nog kunna blogga i morgon kväll men är antagligen så trött då så jag kommer att sova i stället, men vi får se. Kul med en massa text va?? har inget mer att berätta just nu men ska försöka fixa lite tidsinställda så ni har något att läsa när jag inte har tid att blogga. Ha det bra era fisar, hejdå!



Lillasyster & jag!


Sitter vid min systers dator och ska snart fixa flätor i hennes hår och sen försöka trycka igenom en navelpiercing i örat. AJ! Har än sålänge(?) inte lyckats fått igen piercingen, är för feg, haha!

Nu måste jag fläta syrrans hår för hon börjar bli irriterad på att jag sitter här.

fredag in my <3

Chillar i datasalen med klassen, slutar 11.40 idag. SKÖNT!

Ska hem och sova sen och jag är på dåligt humör/trött, så vet inte hur det blir med bloggningen idag eller i helgen.

pusshej!

hemma igen!

Hemma igen efter två dagar i Sälen, orkar inte skriva allt vi gjort men kan sammafatta det lite kort.
Vi blev indelade i smpgrupper jag var med två andra svenskar och en norsk tjej och vi fick i uppdrag att hitta på saker som skulle locka ungdomar till skidorterna.
Vi fick jobba hela natten och kl.9.00 på onsdag morgon skulle det vara inlämnat skriftligt sedan skulle vi redovisa inför en jury.
Alla medverkande, plus ungefär 100-200 lärare skulle samlas och få reda på finalisterna och mitt lag var en av dom, så jag har stått och redovisat inför alla dom där. Höll på att dö, haha!

Menmen, nu är jag i skolan och käkar godis för att hålla mig vaken, ha det bra hej!

väntar på att klockan ska bli så pass mycket att man kan gå till bussen...



(har färgat håret också för er som har missat det)

oj det är redan november

Vet att jag knappt bloggar nått men orkar inte,
men kan ju berätta vad jag har gjort idag vilket var se på tv och gå till korsvägen och fylla på pengar på mobilen.
Kul!
Resten av dagen så ska jag se på tv och bara ta det lugnt och kolla vad jag ska ha med mig till Sälen,
åker nämligen dit på tisdag med klassen.

Skriver mer en annan dag, hejdå!


men hej på er!

Var till Falun idag med mamma lillasyster, lillebror och min systers kompis Frida.
Fick med mig hem hårfärg och en bh,



Har inget mer att skriva så hejdå :)

klicka på bilden :D


klicka på bilden!


hejsan på er!

Gjorde typ ingenting igår, låg mest i sängen och såg på tv och kollade runt på datorn.

Idag har jag fatiskt städat mitt rum, så har varit lite duktig iallafall. Nu ser jag på tv och har tråkigt.
Gjorde en ny header igår eller nej gjorde tre, alla vart fula och små och när jag skulle göra dom större vart dom suddiga... Så ni får vänta ännu längre på nån ny, hehe

Hoppas att ni har haft en trevlig dag!


RSS 2.0