Glad påsk!

Spenderar min påsk uppe på Dössberget med lite jobb. Har jobbat idag och ska jobba lördag och söndag också.

I morgon kväll ska jag en sväng till farmor och äta mat och på söndag kväll ska jag till mormor och äta mat. Så behöver inte svälta denna påsk heller!

Har jätte mycket i skolan just nu, och det är lika mycket efter lovet så det kommer bara bli bloggning ibland. Tråkigt, jag vet men måste försöka satsa allt på skolan just nu så jag hinner med allt där och hinna jobba en del så jag har pengar tills jag åker till Portugal.

Hoppas ni förstår! Ha det bra. Puss på er!

hinner inte med bloggen just nu..

Det är alldeles för mycket i skolan just nu så hinner inte med att blogga. Jag hör av mig lite då och då med bilder och text från senaste dagarna som gått.

Ska försöka lägga över lite bilder snart också.
Min dator dampar en del så jag använder den knappt, använder surfplattan och mobilen istället. Därför blir det inga riktiga inlägg just nu, men ska väl starta datorn snart så nått bättre inlägg ska jag fixa!!

Jag skriver när jag har tid, puss!

Senaste Instagram bilderna


Mars!

Det var ett tag sen jag skrev nu,,
 
Kommer inte riktigt ihåg vad som har hänt under dom senaste veckorna men kan uppdatera er från höstlovet och framåt!
 
Fredagen innan lovet var jag på ressebyrån igen och det var sista dagen, det var faktiskt kul att vara där men känns som att jag inte kommer att jobba med det eftersom man bara sitter still hela tiden och pratar i telefon, men vi får väl se, kanske blir det något jobb inom det i framtiden.
Isabelle följde med mig hem efter det, vi hade mys kväll med film, chips och cola. 
På lördagen så åkte vi ut på en skotertur, det var hur kul som helst! Vi var borta nästan hela dagen, men när vi kom hem så följde vi med mamma till Sågmyra och kollade lite, hittade två tjocktröjor som fick följa med mig hem.
Isabelle sov kvar lördag natt också och då blev det ännu mer film och chips. Hon åkte hem på söndags förmiddan och det var fint väder ute så satt ute en stund och gosade med grannens katt. (har ingen egen så lånar grannens ibland, hehe)
 
Måndag, då var på Scandic och jobbade. Hade en bra dag men kände mig lite seg eftersom det va första gången jag jobbade där sen i november!! Men överlag så gick allt bra. Följde även med mamma och lillasyster till Borlänge en sväng, Kommer inte ihåg vad jag köpte, hehe.
 
Tisdag, då åkte jag Måns och hade filmkväll med han, Sofia och Isabelle(Carro kunde tyvärr inte va med :()
Vi hade det hur bra som helst, såg på film, käkade pizza, drack läsk och åt alldeles för mycket godis!
Har så sjukt bra vänner som gör mig glad!
 
Onsdag, började dagen med lite film och åt upp pizzan från dagen innan. Sen satte jag mig på bussen och åkte hem. Det hände inte så mycket mer den dagen, tror jag,
 
Torsdag och fredag, låg död hemma i soffan om jag minns rätt. Det hände nog inte så mycket mer än så.
 
Lördag, var till Scandic och jobbade igen. Bra dag det med. Var och bowlade på kvällen med familjen, faster och hennes man. Bra kväll!
 
Söndag, upp och jobba igen! Var så sjukt trött den dagen!! Men jag lyckades ta mig igenom den.
 
Måndag, skolan började igen. Trött som satan!
 
Sen resten av veckan har det inte vart så mycket speciellt, en vanlig vecka med två-tre redovisningar, lite läxor och allmänt tråkigt i skolan! Tur att vännerna gör ens dagar mycket bättre, okej dom gör inte dagarna bättre när jag har sovit dåligt och är på dåligt humör, då vill jag bara döda dom om dom kommer för nära, haha!
 
Imorgon är det äntligen fredag, som jag har längtat! Får dock inte sova eller så för jag ska jobba på fredag kväll och sen upp på lördag morgon för att jobba då också, fast på mitt andra jobb. Så denna helg blir det jobb på båda jobben, får se hur det går.. Men är iallafall ledig på söndag, då får jag försöka ta tag i att skriva bokresentionen(vet fortfarande inte hur det stavas) också. 
 
Nu blev det mycket text här. Ska lägga upp några bilder lite senare också.
 
 
Tänk att det redan är mars! Jag tror att det bara 118 dagar kvar tills jag åker till Portugal!

RSS 2.0