Mitt år i bilder!

 
 
 
 

Mitt år i bilder!

 

 
 
 
 

Nytt år, redan!??

Fattar inte att år 2013 snart är slut! Jag som nyss lärt mig att det är 2013, haha.

Det här året har varit både mitt bästa och värsta år. Aldrig känt mig så sviken som jag gjort i år och aldrig varit så lycklig över att ha haft mina vänner så nära mig.

Nu är det här året snart slut. Äntligen känner jag faktiskt.
År 2014 kommer bli riktigt bra, jag tar studenten, jag ska till Island och Serbien, ska på studentkryssning, göra mitt gymnasiearbete och en massa annat kul!

2014 ska bli mitt jävla år!

Tänkte lägga upp lite bilder från året som gått men det kommer nån gång under veckan. Måste sätta mig vid datorn och leta lite bilder!

Puss på er och ha ett bra nyår!

Julklappar!

 
 
 
 

Dagens shopping + 1 par skor som inte blev med på bild

 

Min julafton

 
 
 
 

Detta sammanfattar min dag väldigt bra!




Måndag igen

Jahapp nu var det måndag igen då, kom till skolan för en stund sen och sitter nu med Isabelle och Emma och väntar på att religionen ska börja.
 
Har nyss ringt och bokat in det sista studiebesöket till mitt gymnasiearbete. Nu är det bara att boka en buss sen är nästan allting klart, äntligen!

Har hoppat av svenskan så nu slipper man den, så nu slutar man vid fyra på måndagar istället för 17:20. 
 
Nu så börjar lektionen snart så skriver senare ikväll. Ska göra klart lite fler drömfångare ikväll så vi får upp lite fler på webbshoppen, det finns bara sex stycken på webbshoppen just nu. Vi har faktiskt fått många sålda, vilket är jätte kul! Det dryga är bara att vi måste skynda på produktionen av drömfångarna...
 
 
 
Osammanhängande inlägg som har tagit ungefär en halvtimme att skriva, kommer inte ens ihåg vad det var jag skrev i början...

2 december

Det är ju meningen att man ska må bra och trivas i skolan så i morgon så hoppar jag av en kurs och fokuserar på att göra resterande kurser mycket bättre! Det är alldeles för mycket just nu så det här känns som det enda rätta.

Försöker fokusera på att må bra nu, ska från och med den här veckan börja med yoga. Måste se till att bli starkare både psykiskt och fysiskt men även hitta något som gör att jag kan slappna av mer och inte stressa hela tiden. Kroppen pallar inte det längre. Yoga låter som en bra idé så jag hoppas att det funkar!

Nu ska jag ta och sova så jag orkar med morgon dagen. Hoppas att ni har haft en bra måndag!

Everything is going to be alright, maybe not today but eventually

 

RSS 2.0