Bilder från dom senaste veckorna




















haha

Hej på er!
 
Är så jävla bra på att blogga och uppdatera er varje dag!  hehe
 
Igår så sov Isabelle, Sofia, Måns och Carro hos mig, vi åt pizza, gick ut och gick i Bjurs och satt och pratade. Jag och Sofia färgade Isabelles hår också, det blev rättså bra iallafall, lite för blont på vissa ställen bara.
 
Nu sitter vi i skolan och väntar på att vi ska få reda på vårt betyg och sen så ska vi hem! Skön dag, solen skiner också så man blir lite gladare.
 
I helgen så ska jag på Falukalaset med några av mina kompisar, det blir nog kul, det var jätte länge sen jag var där.
 
 
 
Orkar inte skriva något mer nu och har inget kul att berätta, kan lägga upp lite bilder senare idag så ni har något att kolla på. Mina två tappra läsare!

Läxor

Skrev precis ett långt jävla inlägg och råkade radera det, FML!!


Sitter just nu här och gör läxor och har gjort det sen jag kom hem som va runt 13:30. Har gjort klart tre så har bara en kvar!! Ska dock inte göra klart hela utan bara en del så att det blir lättare att göra den sen. Orkar inte göra klart den nu.

Är väldigt trött på läxor just nu känner jag.

Är ensam hemma för dom andra dissade mig. Pappa, lillasyster och lillebror är påväg till crossbanan för att min lillebror ska nämligen tävla i KM. Och min mamma dissade mig nyss och åkte till jobbet för nått möte.
Tack för den familjen!

Skriver en annan dag om vad jag har gjort den senaste veckan för jag orkar inte skriva det nu från mobilen och sen så ska jag göra läxan nu.

Puss!










Sorry

Skulle ju höra av mig men det gjorde jag inte, hehe. Nu har jag egentligen inte tid för det här. Sitter här och försöker skriva om Shakespeare´s Globe på engelska, har snart kollat igenom alla hemsidor om det. Hittar inte något av den information jag behöver just nu, suck! Det får nog bli en kortare uppgift än vad jag hade tänkt mig.

Aja, ska väl försöka vara duktig och lägga upp lite bilder och sånt här. Vi får se när det blir för i morgon ska vi ut och gå med klassen och sen så måste jag kolla igenom engelska uppgiften så den är helt klar och sen så måste jag plugga lite körkorts teori plus köra lite.

SÅ mycket just nu! Vill hinna med allt det sista med skolan och även fixa med körkortet och hinna ta halkbanan innan jag åker till Portugal, men vi får väl se hur det blir.

Kram

Godmorgon!



Vaknade runt åtta och har legat och lyssnat på musik sen dess. Ska nog gå upp snart för jag tänkte baka lite och sen måste jag städa mitt rum. Det ser för jävligt ut! Har två veckors gamla kläder på mitt golv fär att jag har inte orkat gått ner med det, hehe.

Så det får bli städning o så idag. Tråkigt men ett måste...

Skriver nog lite mer senare idag/kväll.

Ha en bra dag!

Kärlek till mina fina vänner!




Vad skulle jag göra utan er? ♡

RSS 2.0