Mys dagar uppe i sommarstugan med fina vänner!

 

tjena!




Första riktiga skoldagen idag. Gick väl bra men är redan trött på det, haha. Fick ett skåp också så nu slipper man bära på väskan!

I morgon blir en chilldag, ska snacka med lärare om portugal resan och sen brainstorma ideer om uf och sen träffa lärare på eftermiddagen och prata om det.

Fikamys i parken men vännerna blir det också!


Skola igen

Hej på er!
 
Har jobbat både idag och igår. Igår kväll så grillade vi(jag och min familj) lite med ett par kompisar till familjen. Fick ett telefonsamtal av min kusin som ville ha en chaufför åt han, sin flickvän och deras kompisar, sagt och gjort. Ungefär en halvtimme senare satt jag och Ida i bilen. Vi skjutsade runt dom lite och sen så skjutsade vi hem dom.
Det var tur att jag hade Ida med mig för annars hade jag fått setat i bilen helt själv från skäve!

Vi tog ett stopp på donken i Falun innan vi åkte hem, sates gott var det! Somnade som en stock sen när jag kom hem.

Idag var jag uppe med tuppen, ville inte gå upp ur min säng! Lyckades tillslut ta mig upp och åka till jobbet.
Det har flutit på idag och dagen gick rättså snabbt i slutet.
 
Har setat och gjort en läxa alldeles nyss men orkar inte göra klart den så får göra den sen istället!
 
 
Nu ska jag ta mig en dusch och sen sova! I morgon väntas en heldag för ettorna som vi treor och tvåor har planerat tillsammans. Jag ska guida runt dom på skolan och sen så har dom en massa andra saker de ska göra resten av dagen.
 
Känns helt sjukt att jag går i trean, jag går sista året på gymnasiet och behöver aldrig sätta min fot i en skola igen när jag väl är klar! Så skönt! Är jätte skoltrött och vill helst bara skita i alltihopa.
 
Hör av mig med lite bilder och sånt senare!
 
 

Bilder från Albufeira och Lissabon, Portugal

 
 
 
 
 
 
 

Min söte bror!

!
 
Orkade inte redigera bilderna men ska göra det senare, så ni får se då också!

bilder!































Sen jag skrev sist har jag hunnit med en släktträff, halkbana, jobbat, tagit körkort och umgåtts med mina fina vänner! Det är väl typ det som jag har gjort dom två senaste veckorna.

I morgon börjar jag sista året på gymnasiet, är så opepp på skolan så det finns inte! Det enda positiva är att jag får träffa kompisarna igen.
Får kämpa som fan detta år så att jag klarar allt!

Lägger över lite Portugal bilder sen när jag har startat surfplattan, vilket troligtvis blir i morgon.

Hemma!

Är hemma men har inte hunnit lägga upp några bilder än. Men ni kan vara lugna det kommer sen, tog nämligen 1500 ungefär!

Är just nu uppe i sommarstugan och myser, blir här tills i morgon. Nästa vecka ska jag plugga satan till körkortet! Ska klara det på första försöket är målet.
 
 
Lägger upp bilder sen när jag har lyckats fått in det på datorn och rensat dom lite. Det kommer troligtvis ta nån vecka men det får ni stå ut med.
 
Har haft en as bra praktik men kan berätta mer om den senare.
 
Pusshej!

RSS 2.0