snabbt inlägg

Ska ha engelska nu och sen turism lektioner resten av dagen. Slutar runt två och då ska jag hem och byta om och äta lite för sen ska jag och jobba.
Komemr hem runt tio ikväll och sen ska jag jobba i morgon också så vi får se hur det blir med bloggningen.
Är dock ledig på söndag så kanske skriver nått då.
 
Hejdå!

...

"God" morgon. Är så jävla sur och irriterad idag. Har sovit kanske två timmar max(!) inatt. Började med att jag inte kunde somna sen när jag väl somna så drömde jag bara mardrömmar. Så sjukt irriterande! Låg vaken från kl. 03.30 till att jag gick upp vid 6:00...

blä på allt! Får väl se hur jag tar mig igenom den här dagen. Övervägde faktiskt att stanna hemma men det hade jag antagligen inte fått så det är bara att åka till skolan.

hör av mig sen om jag lever eller inte. missade bussen som jag tänkte åka med idag också. kul

saknar dig

Hejsan!
Har inte haft tid att blogga idag. Började jobba vid ett och slutade runt tio på kvällen. Har plockat disk och serverat dricka under kvällen. Skötte mig så bra att jag numera har två jobb! Grymt skönt.

Ligger i sängen, är trött, har ont i fötterna och ont i huvudet. Men sånt är livet.

I morgon ska jag bara ta det lugnt, har svenska läxa att göra och kanske nån mer läxa. Får se hur mycket jag orkar göra.

Hör av mig sen. Puss!

Weheartit bilder

 
(vet inte vad som hände med storleken på bilderna o så men nu får det va såhär, gjorde om inlägget fem gånger...)

Vill ha! ; H&M


trött

God kväll, eller nått.

Ligger i sängen och är trött o har ont i huvudet. Dagen började bra med film, kollade på män som hatar kvinnor. Har faktiskt inte sett den tidigare, vad jag kommer ihåg. Kände mig helt död efter den lektionen plus att jag hade huvudvärk redan då.
Hade sen naturkunskap och även där såg vi på film fast jag sov under halva filmen, hehe.
Avslutade med en två timmars samhällskunskap lektion. Jag och Carro fick lite gjort på den lektionen iallafall.

Gick på stan en stund efter skolan och försökte hitta en skjorta. Hur svårt ska det va? Men ska köpa en i morgon, hittade en på gina tricot. Den kostar 250 spänn men får offra det nu.

Hör av mig mer sen, vet inte riktigt när men det visar sig. Hoppas att mina tidsinställda har vart lite intressanta iallafall.

Puss!

Blandade bilder från min weheartit mapp på datorn


Svara!


Du är den finaste jag mött!

 
Saknar min fina och önskar att han var här ♥

vackert

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
 
Sitter i skolan och har nån turismlektion. Slutar runt fyra idag och ska fixa nå tidsinställda då.
Ha en bra dag!
 
Puss

The dress!

Untitled #56
 
Untitled #56 by emmaa95 featuring feather jewelry

Up is where we go from here

Untitled #55
 
Untitled #55 by emmaa95 featuring lime crime lipstick

Godmorgon!

Sitter i soffan o kollar på tv och väntar på att jag ska gå till bussen. Jobbdax igen! Är sjukt trött men det blir nog bättre när jag kommer dit. Slutar runt halv fem, beroende på hur mycket det är idag. Kommer va as seg idag eftersom jag inte har jobbat på typ tre månader, hehe. Men hoppas på att man kommer in i rutinerna snabbt!
 
Nu ska jag göra i ordning mig det sista, sen ska jag nog gå.
 
Ha en bra dag!

myströjan var på idag!



(skulle ha vart med i förra inlägget)

rubrik

Hej! Ligger just nu i sängen med en huvudvärk och ska sova om en stund. Blir upp tidigt i morgon för att jobba lite mellan 10:00-16:30. så det blir ingen bloggning under dagen i morgon.
Dagen idag gick så sjukt snabbt! Engelska sen två marknadsförings kurser, sen slutade jag. Åkte hem o kollade igenom skolkatalogen som hade kommit och resten av kvällen spenderade jag i soffan. Skönt!

Händer inte så mycket mer i helgen vad jag vet än så länge, bara att jag ska jobba på söndag också.
Har inte så mycket mer intressant att säga nu så hör av mig när jag har det!

Puss!

Untitled #54

Untitled #54
 
Untitled #54 by emmaa95 featuring long sleeve cotton shirts

Black and Red

Untitled #53
 
Untitled #53 by emmaa95 featuring a sleeveless dress

mysiga tröjor

Untitled #52
 
Untitled #52 by emmaa95 featuring a mohair sweater

utvecklingssamtal

Ska gå till bussen snart och åka till grycksbo så ska jag och mamma åka till falun på utvecklingssamtal. Får väl se hur det går. Efter det så ska vi möta upp min lillasyster och så ska vi ta livmoderhalscancer spruta, tur för mig att det är den sista!
 
Nu måste jag gå, hör kanske av mig senare!

glad!

Provjobba nästa helg! Glad tjej

seg söndag

Har haft ont i huvudet hela dagen och bara varit allmänt trött. Tog mig ett bad för ett tag sen och har precis ätit så känner mig lite bättre. Ska plugga lite mer på svenskan nu och sen lägga mig i sängen och se på tv.
Har inte fixat några tidsinställda inlägg än men gör nog det i morgon. Ska och presentera mig på ett ställe i morgon så får vi se om jag kanske får jobb där på deras julbord. Ska bli riktigt kul!
Och i helgen ska jag äntligen tillbaka till älskade Scandic och jobba, har inte vart där sen i augusti, sjukt länge sen! Ska bli skönt att få jobba lite igen även fast man blir helt dödstrött men det är det värt.

Nu ska jag gå och plugga lite så jag får godkänt på redovisningen i morgon.

puss!

lördag som känns som en söndag

Hejhej! Idag har jag vart duktig och gjort läxor hela dagen, fixade även ordning i nya badrummet. Har fått lite ordning där men har så mycket saker så det får inte plats, haha.
Var till farmor o farfar en sväng och fikade och sålde lite kakor till dom. Sen åkte vi till mormor o morfar och så sålde jag lite kakor till dom också. Nu ska jag äta tacos och sen se på tv resten av kvällen!

sorry att jag inte har gjort några tidsinställda men har faktiskt inte startat datorn på hela veckan! Får göra det ikväll då.

Ha det bra!

blå bil

kom nyss hem från att ha åkt bil med pappa. Har börjat köra med lilla söta blå/lila bilen. Det är lite svårt när man inte är vän vid att köra med koppling och sånt. Men börjar lära mig! Har bara kört i två dar så.

När jag gick upp i morse så va farmor och farfar här så det blev fika till frukost, sen har jag gjort lite läxor, städat marsvinsburen och börjat plocka in saker i nya badrummet. Det är inte klart än men nästan, så har rensat lite bland mina saker.

Nu ska jag se på tv och vänta på att en kompis till mina förändras ska komma hit och massera mig. Har as ont i ryggen så får hoppas att det blir lite bättre efter massagen.

Sista dagen på lovet idag så ska bara ta det lugnt nu, hör av mig under veckan och ska fixa lite tidsinställda inlägg åt er!

Lite bilder från dom senaste veckorna


Nytt!

 

häst

Sitter i köket hemma hos Sofia och chillar lite. Vi har nyss ätit och nu så står Sofia och lägger ner maten som blev över i matlådor.
 
Kom hit till Avesta runt tolv och då åt vi lite lunch och sen så fick vi skjuts ut till stallet. Vi red en tur i skogen, vart livrädd när Sofia sa att vi skulle galoppera. Vart bara en näradödenupplevelse (för mig) kändes som att jag skulle flyga av hästen, haha. Men vi överlevde och det var riktigt kul, även fast jag hade lite höjdskräck, (hästen va inte så hög enligt sofia men har man höjdskräck så har man!)
 
Blev tyvärr inga kort från när vi red, hade nog vart kul för er att se när jag var rädd, haha.
 
Nu väntas en kväll med filmmys med glass och godis!
 
Kommer hem i morgon nångång, hör av mig då. Var till kupolen igår så har lite bilder att visa på vad jag köpte. Men hör som sagt av mig i morgon!
 
Pusshej!!

RSS 2.0