Mönster

 
Untitled #63
 
Untitled #63 by emmaa95 featuring high waisted leggings

Curly hair

 
Untitled #62
 
Untitled #62 by emmaa95 featuring conair

Långklänningar

 
Untitled #61
 
Untitled #61 by emmaa95 featuring maxi dresses

~

 
Untitled #60
 
Untitled #60 by emmaa95 featuring platform pumps

.

Bra lektion. Jag och Isabelle får göra vad vi vill!
 
Skit dag men får väl försöka göra det bästa utav den.

Mår inte bra.

Hej på er, var ju som sagt på en resebyrå i fredags. Det va faktiskt rättså kul även fast man bara fick sitta där.
Jag fick lyssna på deras samtal genom några hörlurar vilket var kul och intressant. Jag åt lunch på stan med Isabelle och Emma, det blev kina mat, riktigt gott! Sen så fick jag sluta kl 15 så jag hann med bussen hem.

Väl hemma så hann jag bara med att byta om, äta lite, sminka om mig och fixa håret för att sen skulle jag upp till Dössberget och jobba. Det gick bra under kvällen, fick servera för första gången(tappade faktiskt inga tallrikar!).
Jag slutade runt 01:00-01:30, då var det bara hem och sova, Så skönt! Var lite smått död då.

På lördagen var jag minst lika död, kände mig bakis av nån konstig anledning!? Haha kanske blev bakis av att jobba. Låg i soffan/sängen hela dagen men det var jag värd faktiskt! Var ensam hemma under kvällen med min kära lillasyster så vi satt i soffan och kollade på film och så.

På söndagen så var jag ute och åkte skoter med Julia hela dagen. Äntligen blev det av! Vi hade planerat det jätte länge men det har skjutits upp hela tiden.. 
Vi hade en riktigt bra dag och det va så skönt att åka runt där mitt i ingenting. Sen behöver vi ju inte gå in på att vi råkade åka fel typ två-tre gånger för det är en helt annan sak, hehe. Sen så var leden väldigt guppig så man studsade som en gummiboll! Har träningsvärk i låren idag...

Idag så var jag hemma från skolan, mådde inge bra. Ont i huvudet och kroppen. Har legat i soffan/sängen hela dagen och mått piss! Men antar att jag ska till skolan i morgon, om huvudvärken har släppt då.

Är på världens sämsta humör och mår psykiskt dåligt just nu så ni kommer inte att höra av mig på ett tag.
Måste försöka samla mig. Känner mig lite överallt och ingenstanns.

Kanske fixar några tidsinställda om jag lyckas fixa några bra.

 
 

Alla hjärtansdag











Blev madrass åkning med nästan hela klassen idag på idrotten. Satan så kul det är! Vi blev alla dock pissblöta.. det va ju lite mindre kul.

Har även haft två redovisning ar idag och det gick helt okej tror jag. Blev inte utskälld iallafall, haha.

Hoppar nu över till gårdagen också, hehe. Va på kristine och hade teckenspråk på morgonen, sen blev det en promenad till cafe vi 3 och köpte lunch, åkte till skolan och åt maten. Hade leltion utan lärare och gjorde klart en affisch (som va till en av dagens redovisningar) och sen så avslutade jag dagen med ett prov om hur Sverige är uppbyggt. Får hoppas på att det gick bra på provet!

Tillbaka till idag, idag är det alla hjärtans dag. Har inte fått någon present för den som mamma köpt va ätbar (gelehjärtan) och jag har godisförbud :'( fick sitta och kolla på dom iallafall... Tur att jag köpte mig ett vaniljhjärta i skolans cafeteria idag, satans god var den!

Nu ska kag sluta svamla och göra nått "vettigt". Ska vara på en resebyrå i morgon hela dagen och sen ska jag direkt iväg och jobba så kommer nog inte höra av mig i morgon.

Godnatt på er och hoppas att ni har haft en bra alla hjärtans dag! ♥

bilder från de senaste dagarna


Fina fina du!

Min kropp är död och det har den vart hela veckan typ.

Var och jobbade igår även fast jag inte skulle, min chef hade glömt att säga till mig att jag skulle jobba och det var nån/några sjuka så jag blev tvungen att jobba. Fick sluta 01:15(!!!) Det var väldigt mycket folk där så det blev en hel del tallrikar och glas. Var helt död när jag kom hem, men kunde inte sova, sjukt jobbigt! Det va så tomt i min säng.

Idag så blev det upp med tuppen 08:00 och duscha och göra sig i ordning.Började jobba vid 10 och hade en riktigt lugn dag,vilket var skönt. Fick sluta 16:30 och när jag kom hem la jag mig direkt i soffan!

Skulle ut och övningsköra med pappa en sväng, först skulle vi lämna min syster hos en kompis, sen skulle vi ut och köra. Fast det blev ingen övningskörning för jag har nog pajjat bilen nu. Råkade på nått sätt få sladd så vi snurrade ett halvt varv och sen in i ett vägräcke. Hehe. Blev sjukt rädd och det gick as fort men det gick bra med alla o så. Snäll mamma som man har så skrattade hon åt mig när jag berättade, enligt henne så var det en typiskt Emma grej. haha.
Klantigt och onödigt var det iallafall!

Nu är jag ännu mer död och ska nog sova snart. Hejdå och godnatt! (läser andras bloggar mer än jag uppdaterar min, sorry)

glömde bilden i förra inlägget




Framme i Stockholm

Vi är framme i lägenheten i Stockholm och ligger i sängen och ser på tv. Vi kom hit vid sju sen var vi ut och handlade frukost och lite annat gott och sen så köpte vi pizza. As gott!

I morgon blir det en tidig morgon för min syster o hennes kompis ska prova balklänningar. Det blir nog även lite shopping tror jag.

Det är tur att dom har med mig som har bott i Stockholm i två månader så jag hittar så jag kan guida dom lite, iallafall bland tunnelbanan, haha.

Ska försöka komma ihåg att ta lite bilder i morgon som jag kan visa er.

Ha en bra helg!

Veckan!

Har inte riktigt hunnit med att blogga den här veckan. I måndags o tisdags var vanliga dagar i skolan. Vi började med bokningsprogram, såg på film och åt godis, hade teckenspråk och pratade om vad vi skulle göra på onsdag och torsdag.

På onsdags förmiddan så var jag på körskolan med Helena, vi va på riskettan. Det va tråkigt att bara sitta där men ändå skönt att starta dagen så. Sen åkte jag upp till lugnet och åt mat med klassen, efter det började vi duka. Det va en hel del som skulle göras, putsa bestick, vika servetter, ställa ut glas, servetter, bestick och sen gå och kolla så allting stog rakt. Vi fick fixa socker/mjölk skålar som skulle vara till kaffet. Juste kanske skulle nämna att det var för 500 personer! Det tog lång tid och var drygt men det kändes riktigt bra när vi var klara!

På torsdagen var vi också på Lugnet, jag började 14 och åkte till Falun så jag va där till 13, mötte upp Angelica på stan sen så åkte vi upp dit. Jag och Angelica hade ansvaret för lougerna(vet inte hur det stavas) så vi gick dit med mackor och kaffe. Resten av kvällen så gjorde jag lite allt möjligt, gick runt bland gästerna och delade ut tapas, plockade undan disk, torkade bord, kollade om artisterna ville ha något mer att äta och sen tror jag inte att jag gjorde så mycket mer. Avslutade kvällen med att stå och kolla på när några andra serverade mat till gästerna.
Det var kul men jag va så trött när jag kom hem!

Idag är jag ledig och ska snart duscha. Sen måste jag packa för senare idag så åker jag till Stockholm med mamma, lillasyster, lillasysters kompis och hennes mamma. Vi ska kolla på balklänningar och jag ska shoppa lite, om jag har nå pengar, hehe.

Hör kanske av mig under helgen med några bilder.








(instagram bilder, följ mig där för mer bilder; emmaliss

RSS 2.0